this is our happy faces .....

Zanto - Mastiff Joy Of Giants Alfred

Zanto er en stor dejlig glad hanhund af vores eget opdræt.

Han elsker at være med i alt, hvad vi foretager os.

Han er en elskelig hund, der er godheden selv.

Han er stor, men mener selv han er et lille "myr", der sagtens kan sidder på skødet af alle.

Bedste kammerat er en westie ....

Børn er i Zantos verden -de bedste til at nusse, altid er klar til leg, altid klar til et ordenlig "smaske kys", klar til at dele legetøj, bamser og mad med ham og så knus elsker han dem

Zanto og bedste vennen Alba

 

 

Iwi (Farm Of Snoring Dog)

DKJUCH

Vi skulle faktisk kun have én Mastiff, men ...

Da vi første gang så Iwi i april 2017, var vi egentlig bare på besøg for at se de små hvalpe, men hun var absolut den mest bedårende lille hvalp, der ik lige i hjertet. En lille krudtugle, der var ude på fis og ballade, hun kunne holde gang i hele flokken ... det kan hun stadig

Iwi er en rigtig dejlig glad pige, der ikke altid har forståelse for sin størrelse. Hun er nysgerrig og vil gerne være med os overalt.

Kommer der besøg, er hun den første ved døren for at hilse på.

Iwi har vi hentet hos Pia, Farm Of Snoring Dog

 

 

Bertha 8.4.2015 - 26.8.2019

DKCH, SVCH, NOCH, NORCH, INTCH,

DKV 2017

Bertha er vores første Mastiff.

Hun kom ind i familien sommeren 2015. En sjov, glad, frygtløs lille bandit. Bertha ville gerne ud og se den store verden, så vi anskaffede en cykeltrailer til vores mountainbikes, på den måde fik vi motion og Bertha fik frisk luft og set lidt af livet uden for matriklen.

Bertha elsker at være med. Hun elsker når vi på vores ture møder mennesker, der gerne vil klappe, nusse, kysse og tage billeder af hende eller sammen med hende. Hun kan absolut ikke få for meget opmærksomhed.

Da hun blev “storesøster” til Iwi, voksede hun med opgaven, og blev pludselig den “voksne”. Der blev sat grænser for den lille nye spirrevip. Alt det der var tilladt da Bertha selv var hvalp, var nu pludselig ikke acceptabelt i Berthás temonologi.

Bertha elsker besøg af alle, men vores børnebørn især, der er vild jubel når de kommer. Hun kan ikke få nok af dem, og det er gengældt fra dem alle. Bertha har været med i børnehave, været Mascot ved TV2 på Tour hvor hun også var foto-/klappe-/kælehund.

Bertha har vi hentet hos Charlotte, Mastiffworld.

Bremen sep. 2018 National udstilling

Iwi blev 1. plads tæve Junior, 1. plads tæve og BIM

Bremen sep. 2018 International udstilling

Iwi blev placeret som 2. plads Junior tæve

 Copyright Mastiff Joy Of Giants