Én gang Mastiff - altid Mastiff

Vi har haft Mastiff siden 2015. Vi blev total forelsket i den voksne hund, ikke en hvalp, som det ellers mange gange er.

Denne besindige, tænksomme, sjove, glade og kærlige hund, der på alle måder passer lige ind i vores familie.

Her i huset er der til hverdag vores to mastiffer Bertha og Iwi, samt Ole og mig, men når hele vores familie er samlet, består den endvidere af fire voksne piger, svigersønner og 8 børnebørn (0-7 år)

Vi har altid haft en eller to hunde i huset, alle har de hver i sær sat sit aftryk gennem tiden, og altid som en naturlig del af hverdagen både for børn og voksne.

Vi stod for at skulle have en ny hund, familiens gamle græske containerhund var vandret over Regnbue Broen, og havde fået sin egen stjerne.

Hjemmesider blev pløjet igennem, vi skulle have den helt rigtige hund. En stor hund, med et blidt temperament, trofast, klog, besindig, børneglad og doven = Mastiff

Jeg fandt ud af Mastiffworld havde hvalpe. Skrev hurtig en mail, alle hunde var reserverede, men jeg måtte gerne komme og kigge.

Det var her min kærlighed til Mastiffen opstod. Jeg faldt pladask for den store godmodige hund. Hvalpene var søde, men den voksne hund var helt fantastisk. Jeg vidste nu 110% at vores næste familiemedlem skulle være en Mastiff.

 

 

 

and Your point is ???